Daglig leder har ordet

Publisert: 10.12.08

Velkommen til den første papirutgaven av Omegas eget magasin, Panorama.

Vi håper at papirversjonen av Panorama gir deg lyst til å holde deg oppdatert på Omega-nyheter som du finner på Panorama online (panorama.omega.no).

Temaet for dette magasinet er: Å bygge for fremtiden. Dette handler om å løse de oppgavene vi står overfor i dag og i den nærmeste tiden foran oss. Vi har et blikk på fremtiden for å sjekke at kursen er riktig, men hovedfokus er å bygge et solid fundament nå.

Det er resesjon i Europa og global økonomisk tilbakegang. Våre kunder har opplevd det de beskriver som en kostnadseksplosjon de siste årene. Nå vil de møte tøffere konkurranse med å dra ned kostnadene og øke effektiviteten. Det er en fare for at enkelte investeringsprosjekter blir satt på vent, men for leverandører som bidrar til at kundene når sine mål, vil den nye markedssituasjonen også gi muligheter.

“Det er slik driv og spenst over de som jeg kjenner fra Omega. De leverer og gjør jobben ferdig.” Vedkommende som fortalte meg dette hadde lang erfaring med prosjekter og Omega-konsulenter, og ville begynne her selv.

Godt omdømme er selve fundamentet i Omega, og det skapes av motiverte og dyktige medarbeidere. Det handler om god service, gode velferdsordninger, interessante posisjoner å tilby, og effektiv drift av selskapet slik at vi kan tilby gode lønnsbetingelser. Prosjektledere skal oppleve at de spiller på lag med et selskap med kvalifisert personell og systemløsninger som sørger for vellykket prosjektgjennomføring.

Sterk innsats og et omfattende teknologiutviklingsprosjekt gjør at teknologiavdelingen i disse dager ruller ut det nye R3-rammeverket. Det nye verktøyet gjør det vesentlig enklere å utvikle internett-applikasjoner. Høyere effektivitet i utvikling av kundeløsninger gir Omega et konkurransefortrinn.

Takket være iherdig innsats fra mange har Omega fått økt internasjonal tilstedeværelse de senere årene. Vi opplever at både kunder og ansatte ønsker Omegas nærvær internasjonalt. I dette magasinet vil du finne mer informasjon om det som skjer i Omega både i Norge og utlandet.

Vi har nådd milepæler på mange områder i løpet av 2008, og i slutten av november nådde vi 600 medarbeidere. Vi har et godt team med mange dyktige folk, og er godt rustet for videre vekst. Jeg vil takke alle for god innsats i året som har gått.

Tenk sikkerhet i høytiden som nærmer seg, med glatte veier, levende lys og lave skuldre.

Ha en riktig god jul og et godt nytt år!