Omega 365 Solutions på teambuildingtur til Kubbervik

Omega 365 Solutions i Stavanger arrangerte nylig en teambuildingtur til Kubbervik for å knytte avdelingene nærmere sammen og fremme godt samarbeid.

Published: 20. June 2024

Under turen ble deltakerne utfordret med aktiviteter som quiz, nonstop-stafett og baklengsstøvelkastingen. 

 Turen samlet 24 kollegaer for en blanding av faglige diskusjoner og sosiale aktiviteter. 

– Turen var et tiltak for å forbedre kommunikasjonen og samarbeidet, spesielt med tanke på at flere sitter samlet på Forus, men arbeider med ulike oppgaver, forteller Arild Røksund, avdelingsleder i Omega 365 Solutions i Stavanger. 

Ved ankomst til Kubbervik ble de to avdelingene fra Omega 365 Solutions i Stavanger ønsket velkommen av vertskapet som til daglig jobber ved Omega 365-kontoret i Bergen. De sørget for både transport og lunsj til gjestenePå dagtid var fokuset på det faglige med en statusoppdatering fra de to avdelingene. Videre fulgte møter og gruppeoppgaver for å få innspill til diverse saker fra kollegaer. 

På kvelden tok to medarbeidere ansvar for å arrangere morsomme og sosiale konkurranser for å styrke lagånden. Deltakerne ble utfordret med aktiviteter som quiz, nonstop-stafett og baklengsstøvelkastingen. 

Under turen fikk deltakerne også bli bedre kjent med Ella Meta, Pims- og systemekspert, som holdt en presentasjon om sine opplevelser fra å bo og jobbe i Dubai. Tor Erling Lunde, medgründer av Omega 365, og styremedlem og Senior Advisor Kjetil Vågen ledet deretter gruppen gjennom en strategidiskusjon, før gruppen fikk muligheten til å presentere sine funn fra torsdagens oppgave. Hele turen ble avrundet med en god lunsj før de satte kursen tilbake til Stavanger. 

Verdien av teambuildingturer 

– Jeg tror det er viktig å ha slike turer for at våre medarbeidere skal få vært sammen og bli bedre kjent med de andre som også jobber med både samme kunde og på samme kontor. Vi må ta oss tiden til å skape og videreutvikle den gode kulturen og stemningen vi har i Stavanger. Slik kan det bli lettere å ta kontakt med hverandre når en står fast og trenger hjelp, og at det blir lavere terskel for å stoppe opp og ta en drøs med en annen person enn 'de vanlige' når en møtes for å hente kaffe, deler Røksund. 

Han understreket også viktigheten av å ha et avbrekk fra en travel hverdag, hvor fokus ligger på samhold og lavere skuldre, uten prestasjonsjag 

– Slike turer bidrar til en positiv arbeidskultur og hjelper medarbeidere med å glede seg til fremtidige samlinger.