Maraton 2007

Publisert: 04.12.06

> In English

Er du på jakt etter et nyttårsløfte som både vil utfordre og belønne deg? Omega kommer i 2007 til å delta på Maraton både i Oslo og New York City, og vi ønsker å se deg der sammen med oss på startlinjen (og viktigst av alt - over mållinjen!).


NB!
Dersom du ønsker å delta på New York Maraton må du gi beskjed til Servicesenteret så snart som mulig. Se detaljer under "Påmelding".  

 
Hvis du noen gang har vurdert å trene for et maraton, så er tiden kommet for å børste støvet av joggeskoene og sette i gang.

Omegas servicesenter planlegger nå to maraton for aktive ansatte som ønsker å komme i bedre form, ha det gøy, og oppleve verden. 'Oppvarmingen' vil være Norges Oslo-Maraton, mens hovedattraksjonen blir New York City Maraton.

Om de ulike maratonene


Glitnir Oslo Maraton - 30. september 2007

Glitnir Oslo Maraton er en av Oslos største begivenheter. Med både start og mål på Rådhusplassen, trekker denne begivenheten noen av Norges beste langdistanse løpere. For de som ikke er like profesjonelle, tilbyr Glitnir i tilllegg en 'halv-maraton' på bare 5 kilometer.

For mer info: www.oslomaraton.no

New York City Maraton - 4. november 2007

ING New York City Marathon er et av verdens største sprintløp, og trekker mer enn 90.000 deltakere (inkludert utøvere i verdensklasse), to millioner jublende tilskuere og 315 millioner fjernsynsseere hvert år. Flere enn 700 000 deltakere har til nå opplevd følelsen av å krysse mållinjen i Central Park.

For mer info: www.ingnycmarathon.org

Forberedelser

De fleste treningsprogram for et maraton varer i minimum fem eller seks måneder. Det er derfor viktig å sette dine mål og forberede en passende trening så tidlig som mulig. Ved å sette maraton som et mål allerede nå, så vil helsen din bli betraktelig forbedret ved å kreve et helt års trening for deg selv!

Se treningsprogrammet som ligger på hjemmesidene for både Oslo- og New York City maraton for nyttige treningstips.

Advantage Poeng

Både Oslo og New York City maraton vil være en del av Omegas Advantage program slik at de ansatte kan:

  • Benytte seg av Advantage Poeng ved påmelding
  • Tjene Advantage poeng ved å fullføre Advantage aktiviteter som vi oppretter i tilknytning til maratonet 
  • (f.eks. poeng opptjent for å fullføre maraton)
  • Tjene 2 500 Advangate poeng hver måned du trener til maratonet ved å bruke Omegas Exercise Log. 
Ansatte som ikke ønsker å delta på selve løpet vil allikevel få muligheten til å besøke New York som en del av pakkeløsningen. Vi regner med at denne "pakken" vil inneholde 4 overnattinger på hotell samt flyreise fra Norge.

Antatt kostnad vil bli 175 000 Advantage poeng pr. person. Det er også mulig å invitere med seg partner.

Påmelding

De av dere som vurderer å løpe dette maratonet må kontakte servicesenteret på service@omega.no eller (+47) 5377 5377 snarest mulig. Deltakelse her gjelder nemlig etter "førstemann til mølla"-prinsippet og det er mange som ønsker å delta!

Dersom du ombestemmer deg ved et senere tidspunkt er det mulig å avbestille. De av dere som ikke ønsker å delta i selve løpet, men som allikevel ønsker å besøke New York under maratonet vil få mulighet til å registrere dere på My Omega Advantage i januar.

Følg med på e-post og Omega Advantage+ bloggen for oppdateringer.